шахматен мач на 100 дъски ЦСКА-Левски

22 април 2015

Шахматен мач на 100 дъски между ЦСКА и Левски

Шахматните клубове „ЛЕВСКИ“ и ЦСКА ви канят на шестия мега-мач между привърженици на двата клуба на 10 май (неделя) от 10 часа в зала Универсиада. С участието си в мача привържениците на двата клуба изразяват своята воля за толерантност по спортните терени, за превръщане на спортните дербита в истински празници за участници и зрители.

И тази година ще се играят 2 партии с разменени цветове на фигурите. В паузата между полувремената ще се тегли традиционната томбола с над 50 награди, сред които предметни награди, шахматни комплекти, електронни часовници, книги, сувенири и други интересни награди. Ще запазим традицията от предишните издания за всички участници да има приятни изненади!

Запазете своето място навреме! Регистрирайте се и получете вашия състезателен номер. Записването става с писмо в свободен текст до cska.chess@mail.bg в което трябва да посочите трите си имена и възрастта си . В отговор до 1-2 дни ще получите номера на масата, на която ще играете.

Няма никакви ограничения за участниците, а входът за публика е свободен. Побързайте да запазите своето място! Броят на участниците е ограничен до 200!

Следобяд от 14 часа ще се проведе и индивидуален блиц-турнир за купа „Толерантност“. Турнирът е регистриран във ФИДЕ и важи за ФИДЕ–Ело по блиц! Със записването си за мега мача „ЛЕВСКИ“ – ЦСКА може да заявите и участие в блиц-турнира.

Пълна информация за блиц-турнира – на сайта на БФШ: http://chessbg.com/calendar_fi…/…/info_tolerantnost_2015.pdfНашите състезатели

Алекси Йовчев

Отбор мъже

гм Даворин Куляшевич,грм Петър Арнаудов, мс Алекси Йовчев, фм Георги Филев, ммРадослав Димитров.

Виж още

Харесайте ни във Facebook

Вижте ни във Facebook