Коледно парти на шахматен клуб ЦСКА

18 декември 2012

Шахматен клуб ЦСКА завърши годината с Коледно парти за всички свои състезатели, треньори и симпатизанти. Бяха подготвени много изненади като всеки гост получи подаръци осигурени от шахматен клуб ЦСКА и Столична община район Изгрев. Наградите бяха връчени от кмета на район Изгрев г-н Димитър Димитров, който вече повече от година помага на шахматен клуб ЦСКА и от Даниела Кънчева, капитан на женския волейболен отбор на ЦСКА, шампион на България и гордост на цяла червена България! За шампион на ЦСКА за 2013 година бе определен капитанът на представителния отбор на ЦСКА-мъже Алекси Йовчев, най-перспективен млад състезател – Елиф Мехмед- шампионка на България за момичета до 8 години. За всички участници имаше почерпка и разбира се парче от тортата на ЦСКА. В празничната програма се включиха и редица от нашите изтъкнати състезатели- Радостина Дулева демонстрира фокуси, а някои от децата изявиха завидни певчески умения.
От името на шахматен клуб ЦСКА благодарим на всички за подкрепата през годината и пожелаваме весело изкарване на празниците и успехи на ЦСКА през новата 2013 година!
  Капитанката на златните момичета на ЦСКА във волейбола Даниела Кънчева.
Даниела с Елиф Мехмед спечелила отличието за най-перспективен състезател на ЦСКА
Шампионът на ЦСКА за 2012 година Алекси Йовчев получава купата от кмета на район Изгрев Димитър Димитров и Даниела Кънчева
Г-н Димитър Димитров с обръщение към гостите на тържеството
След малко ще започне нещо което се чакаше с нетърпение от децата- раздаването на подаръците
Кулминацията бе специалната торта изработена за партито на ЦСКА, която опитаха и одобриха всички присъстващи


Нашите състезатели

Силвена Митева

Отбор жени

  Румяна Гочева-капитан, Анжелия Стоянович,  Любка Генова, Силвена Митева

Виж още

Харесайте ни във Facebook

Вижте ни във Facebook