Галерии със снимки

Image

Турнир по ускорен шах и блиц

30 септември 2013

Проведе се първо издание на веригата турнири по ускорен шах и блиц на ЦСКА. Взеха участие 16 души от които почти целят мъжки отбор както и някои от най- силните деца от детската ни школа. Първи стана Алекси Йовчев, който изпревари по допълнителен показател Станислав Андреев. Трети стана Йордан Стойнов. Бяха раздадени следните награди : 1-во 80лв. 2ро 50лв., 3то 30лв. За малките състезатели имаше отделно класиране с медали . Благодарим на всички участници!

Виж още
Image

Държавни отборни първенства мъже и жени

29 септември 2013

НЕВЕРОЯТЕН УСПЕХ !!!! Женският ни отбор се класира на 3то място в България!!! Мъжкият

Виж още
Image

Добро класиране на наш състезател на шахматен турнир в Бидгошч, Полша.

24 септември 2013

Цветослав Стоев участва в проект на Европейската доброволческа служба в  Бидгошч, Полша.В един от дните през уикенда, в началото на месец септември, той се  включи в турнир по шах,проведен в Централната поща на града.Игра се по Швейцарска система  в 9 кръга при контрола за игра 12 минути за цялата партия плюс добавка 5 секунди на ход. Състезаваха се  38 участници, като  нашият шахматист беше поставен под номер 14.След интересни и оспарвани битки на 64-ри квадрата – Цветослав зае 6 място в крайно

Виж още
Image

Tийм билдинг

17 септември 2013

На 13 и 14 септември се проведе тийм билдинг в който взеха участие по- голямата част от треньорския състав на ШК ЦСКА. Той се проведе в Арбанаси .Състояха се съвещания по повод предстоящата учебна година. Съвместно бяха посетени някои близки забележителности.

Виж още


Архив - Снимки

Нашите състезатели

Tsveta

Отбор жени

  Румяна Гочева-капитан, Анжелия Стоянович,  Любка Генова, Силвена Митева

Виж още

Харесайте ни във Facebook

Вижте ни във Facebook