Галерии със снимки

Image

Турнир по ускорен шах и блиц

30 септември 2013

Проведе се първо издание на веригата турнири по ускорен шах и блиц на ЦСКА. Взеха участие 16 души от които почти целят мъжки отбор както и някои от най- силните деца от детската ни школа. Първи стана Алекси Йовчев, който изпревари по допълнителен показател Станислав Андреев. Трети стана Йордан Стойнов. Бяха раздадени следните награди : 1-во 80лв. 2ро 50лв., 3то 30лв. За малките състезатели имаше отделно класиране с медали . Благодарим на всички участници!

Виж още
Image

Държавни отборни първенства мъже и жени

29 септември 2013

НЕВЕРОЯТЕН УСПЕХ !!!! Женският ни отбор се класира на 3то място в България!!! Мъжкият

Виж още
Image

Добро класиране на наш състезател на шахматен турнир в Бидгошч, Полша.

24 септември 2013

Цветослав Стоев участва в проект на Европейската доброволческа служба в  Бидгошч, Полша.В един от дните през уикенда, в началото на месец септември, той се  включи в турнир по шах,проведен в Централната поща на града.Игра се по Швейцарска система  в 9 кръга при контрола за игра 12 минути за цялата партия плюс добавка 5 секунди на ход. Състезаваха се  38 участници, като  нашият шахматист беше поставен под номер 14.След интересни и оспарвани битки на 64-ри квадрата – Цветослав зае 6 място в крайно

Виж още
Image

Tийм билдинг

17 септември 2013

На 13 и 14 септември се проведе тийм билдинг в който взеха участие по- голямата част от треньорския състав на ШК ЦСКА. Той се проведе в Арбанаси .Състояха се съвещания по повод предстоящата учебна година. Съвместно бяха посетени някои близки забележителности.

Виж още


Архив - Снимки

Нашите състезатели

фм Георги Филев

Отбор мъже

гм Даворин Куляшевич,грм Петър Арнаудов, мс Алекси Йовчев, фм Георги Филев, ммРадослав Димитров.

Виж още

Харесайте ни във Facebook

Вижте ни във Facebook