Ученически турнири на ЦСКА

29 април 2013

Шампиони ІV-VІІ клас Александър Чолчев и Ралица Маркова

ІІ-ІІІ клас   Еленос Махлузаридис и Петя Караиванова

В групата ІV-VІІ клас шампион с 100 % актив стана Александър Чолчев. Убедително шампион при момичетата е Ралица Маркова, също останала на цяла точка преднина пред втората и третата в класирането Ели Чиликова и Елиф Мехмед. При момчетата втори и трети са приятната изненада Петър Стоянов, който отдавна не еше правил толкова силен турнир и Анхер. Като цяло в тази група изненадите като цяло са по-малко предвид касата на силните състезатели.

Много оспорвана бе борбата в групата ІІ-ІІІ клас. Четири състезателя завършиха с равен брой точки 5 от 6 и допълнителните показатели трябваше да определят шампиона Еленос Махлузаридис, който спечели първа купа на детските турнири. След него се наредиха Мартин Иванов, Александър Иванов и Виктор Павлов с равни точки с победителя. При момичетата шампионка е Петя Караиванова, която не успя да спечели титлата при момичетата първи клас, но тук взе сладък реванш. Тя успя да изпревари Михаела Кънева и Диляна Димитрова по допълнителни показатели.

Председателят на Обединени спортни клубове ЦСКА-1948 и кандидат за депутат от гражданската квота на партия Лидер Георги Калчев награди участниците и връчи от свое име редица допълнителни награди- топки, шапки, шалове на ЦСКА. Г-н Калчев пожела много успехи и все така масово участие в състезанията

 

 

 

 

Крайно класиране ІІ-ІІІ клас

Крайно класиране ІV-VІІ класНашите състезатели

1507641_695576433835119_3102116621162187031_n

момичета

Петя Караиванова, Калина Гледачева, Елеонора Валентинова,Ралица Маркова, Анджелика Ненова

Виж още

Харесайте ни във Facebook

Вижте ни във Facebook