Ученически турнири на ЦСКА ІІ-ІІІ и ІV-VІІ клас

21 октомври 2013

 

ІV-VІІ клас Елиф Мехмед и Александър Чолчев

На 20 октомври се проведоха първите турнири за учебната 2013/2014 година Ученически турнири на ЦСКА в категориите ІІ-ІІІ и ІV-VІІ клас.

В групата ІІ-ІІІ клас участие взеха 75 деца. Шампион при момчетата е Георги Стефанов, който събра 5.5 точки колкото и вторият Владимир Бакалов, но спечели първото място по много по-добър допълнителен коефициент. Третото място остана за Георги Данев, който се оказа най-напред при разделянето на 3-9 място. При момичетата шампионка е Биляна Евтимова която успя да набере 4 точки, колкото и втората и третата в класирането Мануела Шошорова и Диляна Димитрова. С четири точки 4-та и 5-та са и Михаела Канева и Надя Тончева.

При ІV-VІІ клас участниците бяха 30. Първи при момчетата и в турнира с 5.5 точки е Александър Чолчев. Второто място остана за Веселин Георгиев, който загуби последната партия от шампиона, а трети е Васил Борисов. При момичетата Елиф Мехмед е първа с 5 точки от 6 партии и втора в общия турнир. Второто място е за Ралица Маркова а третото е за Ели Чиликова.Нашите състезатели

Стефан Райков

момчета

Димитър Даскалов, Стефан Райков,  Иван Николов,

Виж още

Харесайте ни във Facebook

Вижте ни във Facebook