Детски шахматен турнир “ Криле на интелекта“

2 ноември 2020

От 30.10 до 01.11 в хотел Интелкооп в град Пловдив се проведе традиционният детски шахматен фестивал „Криле на интелекта“.

ШК ЦСКА взе участие с шестима състезатели: Юлиян Скачков и Калоян Влахов – момчета до 12г, Добринка Тодорова – момичета д о14г., Лазар Митов и Георги Димитров – момчета до 10г. и Виктор Русев – момчета до 9г.

Като цяло, представянето на участниците ни може да се определи като чудесно.

Виктор Русев зае 2-ро място при момчетата до 9г. с 5/7т. и е втори в Турнир Б (момчета и момичета до 7 и 9г.), Добринка Тодорова е първа при момичетата до 14г. с 5.5/7т. и дели 1-2 място в Турнир А (момчета и момичета до 8, 10, 12, 14г.), като остана втора само по допълнителни показатели!

Страхотен турнир направи Юлиян Скачков, който завърши втори при момчетата до 12г. с 5/7 т. и четвърти в крайното класиране на Турнир А, а по ЕЛО беше на 15-та позиция в началното подреждане! Георги Димитров завърши с 2.5т., Лазар Митов с 3, а Калоян Влахов с 3.5т.

И тримата можеха да се представят далеч по-добре, но чудесните им резултати напоследък не могат да бъдат развалени от едно по-слабо представяне и сме сигурни, че им предстоят още много силни турнири и призови места.

Юлиян скачков -1-во място момчета до 12 години

Виктор Русев-2-ро място момчета до 9 годиниНашите състезатели

Deimante (2)

Отбор жени

  Румяна Гочева-капитан, Анжелия Стоянович,  Любка Генова, Силвена Митева

Виж още

Харесайте ни във Facebook

Вижте ни във Facebook