Ученически турнири на шахматен клуб ЦСКА ІІ-VІІ клас

26 ноември 2012

 

Шампиони:  ІІ-ІІІ клас  Виктор Павлов и Ралица Илиева

ІV-VІІ клас Веселин Георгиев и Ралица Маркова

На 25 ноември / неделя/ се проведоха Ученическите турнири на шахматен клуб ЦСКА за ученици от втори до седми клас като в това състезание участие взеха рекордните 145 състезатели! Като се прибавят към това и 114-те първокласника в събота като краен резултат в турнирите участваха близо 260 състезателя!!! Тези турнири определено вече завоюваха признанието на най-масовите турнири в цяла България.

В групата 2-3 клас при момчетата първото място спечели Виктор Павлов, който съвсем скоро стана и шампион на София при момчетата до 8 години. Първа при момичетата е Ралица Илиева, която показа напредък в играта си. В тази група отсъстваше многократната победителка от предишните издания на турнира Елиф Мехмед, която реши да премери силите си с по-големите. Втора със същия точков актив както и победителката е Мануела Шошорова. Третото място остана за Калина Бухлева, която завърши с четири точки и изостана на цяла точка от първите две.

В групата 4-7 клас шампион с 100% актив е Веселин Георгиев. При момичетата първа е многократната шампионка от тези турнири Ралица Маркова.

Победителките при момичетата отляво Ралица Маркова / 4-7 клас/ и отдясно Ралица Илиева / втори-трети клас/ с председателя на ЦСКА Васил Илиев

Веселин Георгиев / в средата с купата/ убедително спечели първото място с 6 от 6 като само в партията му срещу Милко Бакалов имаше проблеми

Виктор Павлов спечели купата 2-3 клас изпреварвайки по коефициент Георги Стоянов

Ралица Маркова е новата победителка при 4-7 клас, а след нея са Наталия Грабчева и Деница Ангелова

 

 

Крайно класиране 2-3 клас

 Крайно класиране 4-7 клас

 

 Нашите състезатели

54727630_2247775331948547_3208034639591505920_n

момичета

Петя Караиванова, Калина Гледачева, Елеонора Валентинова,Ралица Маркова, Анджелика Ненова

Виж още

Харесайте ни във Facebook

Вижте ни във Facebook