Коледно парти на шахматен клуб ЦСКА

18 декември 2012

Шахматен клуб ЦСКА завърши годината с Коледно парти за всички свои състезатели, треньори и симпатизанти. Бяха подготвени много изненади като всеки гост получи подаръци осигурени от шахматен клуб ЦСКА и Столична община район Изгрев. Наградите бяха връчени от кмета на район Изгрев г-н Димитър Димитров, който вече повече от година помага на шахматен клуб ЦСКА и от Даниела Кънчева, капитан на женския волейболен отбор на ЦСКА, шампион на България и гордост на цяла червена България! За шампион на ЦСКА за 2013 година бе определен капитанът на представителния отбор на ЦСКА-мъже Алекси Йовчев, най-перспективен млад състезател – Елиф Мехмед- шампионка на България за момичета до 8 години. За всички участници имаше почерпка и разбира се парче от тортата на ЦСКА. В празничната програма се включиха и редица от нашите изтъкнати състезатели- Радостина Дулева демонстрира фокуси, а някои от децата изявиха завидни певчески умения.
От името на шахматен клуб ЦСКА благодарим на всички за подкрепата през годината и пожелаваме весело изкарване на празниците и успехи на ЦСКА през новата 2013 година!
  Капитанката на златните момичета на ЦСКА във волейбола Даниела Кънчева.
Даниела с Елиф Мехмед спечелила отличието за най-перспективен състезател на ЦСКА
Шампионът на ЦСКА за 2012 година Алекси Йовчев получава купата от кмета на район Изгрев Димитър Димитров и Даниела Кънчева
Г-н Димитър Димитров с обръщение към гостите на тържеството
След малко ще започне нещо което се чакаше с нетърпение от децата- раздаването на подаръците
Кулминацията бе специалната торта изработена за партито на ЦСКА, която опитаха и одобриха всички присъстващи


Нашите състезатели

Davorin

Отбор мъже

гм Даворин Куляшевич,грм Петър Арнаудов, мс Алекси Йовчев, фм Георги Филев, ммРадослав Димитров.

Виж още

Харесайте ни във Facebook

Вижте ни във Facebook