Първи инернет - опен ЦСКА ?

Първи инернет - опен ЦСКА ?

Мнениеот goran » Вто Дек 13, 2011 4:43 pm

Имам идея за провеждането на открит шампионат на ЦСКА по интернет, за начало по блиц, а след това може би и по ускорен и класически шах. Моля да изкажете мнението си за евентуалния турнир и неговия формат - швейцарска система, нок-аут или кръгова система (при по-малко участници). Любопитно ми е мнението на младите състезатели, тъй като според мен за тях този турнир ще е от най-голяма полза. Приканвам треньорите също да вземат отношение по въпроса. Ако бъде проявен интерес, ще се постарая да реализираме идеята в удобно за всички време!
goran

Re: Първи инернет - опен ЦСКА ?

Мнениеот Jagliman » Вто Дек 13, 2011 9:46 pm

Блицът ми се струва добра идея, при останалите формати ще е трудно да избегнем маменето (ползване на шахматни програми).
Jagliman

Мнениеот Пич » Вто Дек 20, 2011 12:18 am

Вас няма нужда да ви мамя,ще ви бия при всички положения :evil:
Пич

Мнениеот goran » Вто Дек 20, 2011 2:42 pm

Ами кажи си името, дай да се разберем за една шахматна среща и да видим... `пич` :D
goran

Мнениеот Efreitor Petrov » Пон Дек 26, 2011 6:22 pm

Турнирите в Интернет винаги са много интересни защото дават възможност да се срещнат шахматисти с различни интереси. Добре ще бъде да поканим шахматисти, които играеха в турнирите на ЦСКА, но сега са далеч от България. В момента Антони Рангачев е в Кембридж, Константин Колев в Швеция. Техните e-mail адреси са rangachev@gmail.com и konstantin_kolev@abv.bg.
Efreitor Petrov

Назад към Интернет турнири