ЦСКА или "Левски", изберете сами!

Re: ЦСКА или "Левски", изберете сами!

Мнениеот Efreitor Petrov » Сря Май 11, 2016 3:00 pm

ХОРТУВАНЕ В ОРКЕСТЪРА НА СИНЬО-БЕЛИТЕ

След четиристранния турнир на софийките шахматни клубове "Славия", "Локомотив", "Левски" и ЦСКА

Ivan Stoynov: Неописуемо лоша организация ! Часовници имаше за около 30 % от състезателите. Останалите играхме , като на селска вечеринка ! Така наречената томбола с награди включваше застоялите издадени от БФШ книги и броеве от списание "Шахматна мисъл", главният съдия го нямаше 90% от времето и преминахме на самообслужване, нямаше нито един плакат за мача, както и закриване. За победителите и подгласниците им нямаше даже и по една грамота за броени стотинки. Това беше отношението към стотиците фенове на шахмата, сред които десетина гросмайстори, толкова международни майстори, ФИДЕ майстори и майстори на спорта ! Благодаря на всички тях, че подкрепиха мероприятието, въпреки организаторите!

Nikolay Todorov: Споразумението за мача бе 5 VIP+5 майстори + 30 любители + 10 деца. Това че професионален треньор се е записал на дъска за любител и обстановката му била като на добре познатите му селски вечеринки, си е негов проблем

Ivan Stoynov: Ники къде ги видя тези споразумения и къде бяха написани условия за участие, къде се казваше, че ще се играе без часовници ?

Nikolay Todorov: Обърни се към Николай Ставрев, капитан на Славия.

Nikolay Todorov: Пък и си гледал пресконференцията, и там се каза какви са квотите.

Nikolay Todorov: Тоя мач е за любители на шахмата, такъв е замисъла, за да се привличат нови и нови хора към идеята, а не да им се показва колко сме силни на шах.

Ivan Stoynov: Не знам, каква е идеята, но май е само усвояване на средства от столична община ?!

Nikolay Todorov: Но вищо, ти ще разбереш тази идея от 2-рия път, ЦСКА не я разбраха 67 години...

Ivan Stoynov: Дано и столична община я разбере !

*** https://www.facebook.com/groups/630807900301254/
Efreitor Petrov

Re: ЦСКА или "Левски", изберете сами!

Мнениеот Efreitor Petrov » Пет Май 13, 2016 5:10 pm

В ЦСКА и Левски бизнесмените-тарикати не идват от любов

Ако някой все още си мисли, че в ЦСКА и Левски, са дошли хора управленци от любов, време е да се събуди! И двата клуба са обсебени от хора бизнесмени, тарикати и за тях това е бизнес! При нас в ЦСКА, така наречените нови благодетели, са ни готвили план да приключим съществуване, по средата на шампионат и купа. Ако съдът е бил уважил молбата, от края на март, да се закрие ПФК, април и май нито мачове щеше да има, нито ЦСКА.

Единствено контроли, приятелски мачове с побратимите от Ловеч и преобличане сега, юни месец. Това, че сме ходили ние феновете да си подкрепяме отбора, че сме вярвали, че ни възраждат им е през дедовия на бизнесмените! И преди да се лайква всяка полюция в социалните мрежи било Ганчев или Божков, или който и да е, не е лошо да се замисля човек, какво точно лайква и подкрепя! Нямам идея каква подкрепа щеше да има Ганчев към този ден, към този час, ако съда бе уважил молбата от март.

За първи път съм благодарен на съда, че се е бавил с решение. Защото аз съм си фен на ЦСКА, а не на който и да е благодетел, идващ в клуба и правещ каквото му скимне. Той не е фен, като мен, той е бизнесмен. Само дето става бизнесмен на любовта ми и се чувствам пряко заинтригуван, как ги мисли нещата. До вчера имах повече симпатия към Ганчев пред Божков, днес са ми еднакви! Толкоз.

При вечния ни съперник от Герена, нещата са същите или поне подобни.Имам много приятели левскари и съм им благодарен, че нито за миг през тази една година, не се смяха, че сме във "В", Лупи, лицензи, прочие. Аз също не си позволявам пред тях да бъда жлъчен за поредното менте, загуба или кой им е босът. Имаме си уважението, така да се каже. Та гледам днес и при тях, като и при нас, хората тарикати, бизнесмени си правят каквото си искат. Тази година синият клуб се издържал пак със...заеми!? И каква става тя? След два месеца феновете на ЦСКА ще пеят на тези от Левски: "Елате при нас...в ОФГ"! А тарикатите бизнесмени ще си тръгнат по живо по здраво и толкоз.

Какво излиза на финала? В България всеки може да си прави каквото си иска, с любовта на милиони хора.

Егати и бизнеса, егати и бизнесмените...

http://www.prosport.bg/news/42493/%D0%9 ... s.facebook
Efreitor Petrov

Предишна

Назад към Дебати