Ученически турнир на ЦСКА ІІ-ІІІ клас

16 ноември 2015

 

107 деца взеха участие в турнира за деца ІІ-ІІІ клас. Изключително оспорвано бе както при момчетата така и при момичетата.
В групата на момчетата след изиграването на 6-те кръга Даниел Марков и Валентин Гашевски завършиха с 6 точки и в директна партия помежду си трябваше да определат шампиона. Победата бе за Даниел Марков, който успя да дублира титлата си от турнира за І клас и в по-голямата група! Третото място остана за Борис Дангов, който прекара почти целия турнир на І маса.
При момичетата също бе изключително оспорвано. Три момичета завършиха с по 4 точки и допълнителните показатели трябваше да наредят медалистите. Моника Манолова успя да изпревари по 4-ти! допълнителен показател Диана Иванова и успя да грабне купата. Малко след тях по коефициент трета остана Бояна Иванова
Всички участници получиха предметни награди предоставени от езикови училища Интелект и натурални сокове FLOFORCE Нектар Ябълка с Са и вит.C предоставени от нашите партньори от Florina.

Класиране http://chess-results.com/tnr195482.aspx?lan=1&art=1&wi=821

Даниел Марков дублира успеха си от турнира за І клас този път спечелвайки купата в по-голямата група ІІ-ІІІ клас

При изключително голям интерес премина турнира за ІІ-ІІІ клас като в него се включиха 107 участници!

Моника Манолова е с купата при момичетата изпреварвайки Диана Иванова / вдясно/ и Бояна Иванова /вляво/ като и трите момичета завършиха с по 4 точкиНашите състезатели

Deimante (2)

Отбор жени

  Румяна Гочева-капитан, Анжелия Стоянович,  Любка Генова, Силвена Митева

Виж още

Харесайте ни във Facebook

Вижте ни във Facebook